Despre flipbook! Stiati ca…?

 

13340868_10206411286873121_416322912_o

Fun Flip Studio – singurul videobooth care transforma un filmulet intr-un flipbook! Perfect pentru orice eveniment!

Flipbook-ul este o carticica formata dintr-o serie de poze/cadre. Atunci cand este rasfoit repede, simuleaza miscarea si da impresia derularii unui film.

Stiati ca primul flipbook a fost creat si patentat de John Barnes Linnett in septembrie 1868? Pe atunci nu se numea flipbook, ci kineograph („moving picture” – poza in miscare).

In 1894, Herman Casler a inventat un aparat care permitea rularea si vizualizarea pozelor, astfel incat sa fie usor de manevrat si sa dea impresia vizionarii unui film. Acest aparat se numea „mutoscope”.

In 1897, mutoscope-ul a fost detronat de „filoscope” (inventat de Henry William Short), ce permitea introducerea unui flipbook intr-o cutie din metal cu un mecanism de derulare rapida a paginilor/pozelor.

Desenele animate au fost create cu ajutorul flipbook-ului. Iar Walt Disney Animation Studios inca pastreaza vie amintirea vremurilor in care desenele animate se desenau pe hartie, cadru cu cadru. Ei celebreaza aparitia desenelor la fiecare inceput de film animat, printr-un logo explicit:

Desi a fost inventat acum aproape 150 de ani, flipbook-ul ramane o atractie pentru oameni. Un mod de distractie inedit, o metoda de vizualizare a unui filmulet mult mai interesanta si de ce nu, in era pozelor si a selfie-urilor, o metoda originala de pastrare a amintirilor.

Azi, Fun Flip Studio este singurul videobooth din Romania care poate transforma un flilmulet intr-un flipbook in doar 90 de secunde.

Sigur v-ati saturat de cabinele foto care fac doar poze. E timpul sa incercati si altceva!

Cu Fun Flip Studio, aveti posibilitatea sa faceti filmulete amuzante ce sunt transformate in flipbook-uri (carticele de marimea unei carti de vizita).

  • sunt usor de transportat (le bagati in geanta sau in buzunar)
  • sunt perfecte ca amintiri de la un eveniment
  • pot fi folosite drept marturii in cazul unui eveniment privat nunta/botez
  • sunt o noutate pentru toti cei care vin in contact cu noi
  • sunt haioase si distractive
  • n-o sa te mai saturi de rasfoit

Pentru evenimente private (nunta/botez) sau corporate (conferinte, petreceri pentru angajati etc.) asteptam mesajele voastre la office@funflipstudio.ro, sau ne puteti contacta la: 0731 351 892 / 0723 585 023.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s