Petrecerea de Craciun pentru angajati

holiday-christmas-party-business-featured

Organizarea unei petreceri la sfarsit de an este un obicei tot mai des intalnit in randul companiilor si firmelor care doresc sa-si rasplateasca angajatii pentru munca depusa de-a lungul intregului an. Astfel departamentele de marketing si resurse umane (HR) incep pregatirile inca din luna noiembrie: aleg restaurantul, sala de evenimente sau clubul unde  va avea loc petrecerea, aleg meniul si cel mai important surprizele pentru colegi.

In general surprizele constau intr-un program de divertisment cat mai diversificat: muzica asigurata de o trupa in voga sau o trupa de cover, un DJ, efecte speciale cu lumini si lasere, magicieni/mentalisti, stand-up comedy si mai nou, o cabina foto/video care sa surprinda cele mai haioase momente.

petrecere-craciun

Fun Flip Studio este singura cabina video din Romania care transforma filmulete funny in flipbooks/carnetele si care poate surprinde intr-adevar invitatii.

Colegii au posibilitatea sa realizeze filmulete haioase, ajutati de recuzita pe care o punem la dispozitie si sa se distreze timp de 7 secunde cat dureaza o inregistrare.

Printam, taiem punem coperta personalizata in functie de tema evenimentului si gata, filmuletul este transformat intr-un flipbook, un carnetel de marimea unei carti de vizita care atunci cand este rasfoit reda filmuletul realizat anterior.


Distractie garantata si amintiri memorabile, unice si inedite!

Rezerva cabina video Fun Flip Studio pentru urmatorul eveniment la office@funflipstudio.ro 0731.351.892 / 0723.585.023, sau completeaza formularul de mai jos:

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s